martes, 15 de noviembre de 2016

Anàlisi d'una App WhatsApp

WhatsApp Messenger és una aplicació gratuïta de missatgeria. Amb WhatsApp fas servir la connexió a internet (4G / 3G / 2G / EDGE o Wi-Fi quan sigui possible) del teu telèfon mòbil per enviar i rebre missatges, fotos, vídeos, missatges de veu, documents, i fins i tot per fer i rebre trucades. Aquesta aplicació va dirigit a tot el públic que tingui un telèfon i vulgui parlar per telèfon gratuïtament. Hi han aplicacions que tenen limitació per exemple: Aplicacions a sistema operatiu Android no però Apple sí. En aquet cas,Whattsap es pot en tots els dispositius mòbils (Android,Microsoft,Apple). La majoria d'aplicacions són fàcils, aquesta més perque només tens que anar a la tenda de aplicacions del mòbil i te'l descarreges. Hi ha aplicacions que necessites uns grans coneixements sobre la informàica i el seu ús, Whattsap esta dissenyat per fer l'ús fàcil, comode i amb rapidesa.

Normalment Whattsap es comparat amb Telegram ja que
Telegram està aconseguint molta popularitat gràcies al fet que polítics i periodistes han començat a usar-atrets per les seves funcions de privacitat. Llavors ferem un petit cara a cara de Whattsap i Telegram. En tema de creació Whattsap va ser llençat al 2010 en canvi, Telegram va veure la llum en 2013.En seguretat WhatsApp recentment, després de moltes crítiques al seu deficient seguretat, l'aplicació va incloure el xifrat d'extrem a extrem, un sistema que assegura que només l'emissor i el receptor puguin llegir el que s'envia, però Telegram la seguretat és un dels grans pilars. Asseguren que el seu sistema de xifrat és pràcticament invulnerable. La privacitat WhatsApp són les majors crítiques a l'app.Per millorar-la WhatsApp permet amagar a altres usuaris l'hora de l'última connexió, la foto de perfil i l'estat. També es poden desactivar les confirmacions de lectura dels missatges rebuts, però llavors tampoc es poden veure les confirmacions de lectura dels missatges enviats. En canvi, Telegram entre les seves funcions estrella hi ha els xats secrets, que fan servir un xifrat client-client, sense passar per un servidor intermedi.


En conclusió la invenció del WhatsApp és molt bona ja que una persona pot comunicar-se més fàcilment amb una altra persona per mitjà del seu mòbil que en aquest temps és molt difícil que un no tingui.

No hay comentarios:

Publicar un comentario