sábado, 12 de noviembre de 2016

Pintar un personatje creat

PINTAR UN PERSONATGE QUE HEM CREAT


1.  Hem de tenir el personatge que hem creat a l’ordinador, ja que el pintarem des de l’ordinador.

2.  Després descarregar el programa GIMP (
és un programa d'edició imatges digitals en forma de mapa de bits, tant dibuixos com fotografies. Es un programa lliure i gratuït)


3.  Quant el tinguem descarregat i instal·lat correctament. Obrirem el GIMP, li donem a:  arxiu, obre llavors escollim l’arxiu que volem pintar.

4.  Amb molta paciència agafem el color que volem pintar y anem pintant amb paciència i tranquil·litat els trossos blancs que queden al haver pintat amb el ‘’pot de pintura’’.



   5. Quan tinguem pintat el personatge sencer sense trossos blancs. El següent pas es guardar-ho amb format .xcf per això tenim que anar a ‘’Archivo i Guardar Como’’ posarem el nom que volen guardar el archiu(personatge) i sempre mirarem que es guardi amb format.xcf. 
Exemple: personatge.xcf.

 6. Desprès l’ultim pas es pasar  a .png ja que ens permet generar imatges de mapes de bits amb una elevada 'ràtio' de compressió de mida. Es tracta d'una compressió sense pèrdua de qualitat. Per aconseguir aquet pas satisfactòriament anem a ‘’Archivo i Exportar Como’’ busquem format .png i li donem a exportar. 
 
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario